Kompletna linija za flaširanje
Kompletna linija za flaširanje
Stanje
Polovno
Lokacija
Fumane (Verona) 

Prikaži slike
Prikaži kartu
Podaci o mašini
- Opis mašine:
- Kompletna linija za flaširanje
- Stanje:
- polovno
Cena i lokacija
- Lokacija prodavca:
- Via Incisa 1, 37022 Fumane (Verona), Italija

Poziv
Detalji ponude
- ID spiska:
- A19601596
- Referentni br.:
- LC560
- Poslednje ažuriranje:
- datum 18.07.2025
Opis
Polovna linija za preradu malih mlečnih proizvoda 2000 L/h
Prijem mleka i početno skladištenje
Polovna linija za preradu malih mlečnih proizvoda kapaciteta 2000 l/h započinje jedinicom za prijem mleka, koja se sastoji od dva Lactofreeze rezervoara i prijemne pumpe. Operateri usmeravaju sirovo mleko u rezervoare, gde se održava na niskoj temperaturi, čime se obezbeđuje termalna stabilnost pre dalje prerade. Ovakva postavka minimizuje bakterijsko opterećenje i omogućava neprekidan prenos mleka u fazu pasterizacije.
Pasterizacija i separacija
Sledeća faza je pasterizacija korišćenjem pločastog izmenjivača toplote sa zadržavajućim segmentom i pomoćnim sistemima, sve sa kapacitetom od 2.000 litara na sat. Pasterizator brzo zagreva i zadržava mleko na definisanoj temperaturi radi eliminacije patogena. Separator GEA WESTFALIA (kapacitet 3.000 L/h) zatim vrši odvajanje pavlake. Paralelno, RANNIE homogenizator (1.000 L/h) smanjuje veličinu masnih globula radi poboljšanja stabilnosti emulzije i sprečavanja izdvajanja pavlake.
Fermentacija i koagulacija
Nakon termičke obrade, mleko prolazi u fazu fermentacije. Ova faza koristi izolovani fermentacioni tank sa duplim zidom, kapaciteta 1.000 litara, sa planetarnim mešačem, što omogućava ujednačenu bakterijsku aktivnost i preciznu kontrolu temperature. Istovremeno, koagulaciona kada od 1.000 litara sa planetarnim mešačem pokreće proces grušenja. Obe jedinice obezbeđuju optimalnu strukturu proteina za proizvodnju jogurta, sireva i fermentisane pavlake.
Prerada sira i ceđenje
Posle koagulacije, linija za preradu uključuje obradu sira. Sistem obuhvata kadu od 500 litara sa cediljkom i dva stola za ceđenje sira, što omogućava efikasno rukovanje velikim količinama gruša. Ovi elementi olakšavaju odvajanje surutke i garantuju sanitarne standarde. Dizajn je prilagođen za lako čišćenje i sprečavanje ukrštene kontaminacije.
Ijdpfx Aew Ahg Rja Djbf
Pakovanje
Kada su proizvodi spremni za pakovanje, linija uključuje poluautomatska i automatska rešenja. Prvo, poluautomat za punjenje dozira pasterizovano mleko u kese od 1 litar. Zatim, automat za punjenje jogurta automatski puni i zatvara posude od 75 mm i 95 mm uz kapacitet do 1.800 komada na sat. Rotaciona etiketirka ETICAP (2004) nanosi samolepljive prednje i zadnje etikete na cilindrične čaše, obezbeđujući ravnomerno postavljanje i lepljenje.
Označavanje datuma, termalna kontrola i završno pakovanje
Videojet 1220 (2019) aplicira rok trajanja na svaki proizvod putem transportne trake. Pakerica sa vakumom koristi se za pakovanje pavlake i delova sira. Termoenergetski sistem obuhvata kotao na čvrsto gorivo 115–150 kW (2014) sa dve pumpe za prenos. Rezervoar za ledenu vodu (5.000 L, 2014) i rashladna jedinica (2018) očuvavaju temperaturnu stabilnost duž celokupne linije.
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Prijem mleka i početno skladištenje
Polovna linija za preradu malih mlečnih proizvoda kapaciteta 2000 l/h započinje jedinicom za prijem mleka, koja se sastoji od dva Lactofreeze rezervoara i prijemne pumpe. Operateri usmeravaju sirovo mleko u rezervoare, gde se održava na niskoj temperaturi, čime se obezbeđuje termalna stabilnost pre dalje prerade. Ovakva postavka minimizuje bakterijsko opterećenje i omogućava neprekidan prenos mleka u fazu pasterizacije.
Pasterizacija i separacija
Sledeća faza je pasterizacija korišćenjem pločastog izmenjivača toplote sa zadržavajućim segmentom i pomoćnim sistemima, sve sa kapacitetom od 2.000 litara na sat. Pasterizator brzo zagreva i zadržava mleko na definisanoj temperaturi radi eliminacije patogena. Separator GEA WESTFALIA (kapacitet 3.000 L/h) zatim vrši odvajanje pavlake. Paralelno, RANNIE homogenizator (1.000 L/h) smanjuje veličinu masnih globula radi poboljšanja stabilnosti emulzije i sprečavanja izdvajanja pavlake.
Fermentacija i koagulacija
Nakon termičke obrade, mleko prolazi u fazu fermentacije. Ova faza koristi izolovani fermentacioni tank sa duplim zidom, kapaciteta 1.000 litara, sa planetarnim mešačem, što omogućava ujednačenu bakterijsku aktivnost i preciznu kontrolu temperature. Istovremeno, koagulaciona kada od 1.000 litara sa planetarnim mešačem pokreće proces grušenja. Obe jedinice obezbeđuju optimalnu strukturu proteina za proizvodnju jogurta, sireva i fermentisane pavlake.
Prerada sira i ceđenje
Posle koagulacije, linija za preradu uključuje obradu sira. Sistem obuhvata kadu od 500 litara sa cediljkom i dva stola za ceđenje sira, što omogućava efikasno rukovanje velikim količinama gruša. Ovi elementi olakšavaju odvajanje surutke i garantuju sanitarne standarde. Dizajn je prilagođen za lako čišćenje i sprečavanje ukrštene kontaminacije.
Ijdpfx Aew Ahg Rja Djbf
Pakovanje
Kada su proizvodi spremni za pakovanje, linija uključuje poluautomatska i automatska rešenja. Prvo, poluautomat za punjenje dozira pasterizovano mleko u kese od 1 litar. Zatim, automat za punjenje jogurta automatski puni i zatvara posude od 75 mm i 95 mm uz kapacitet do 1.800 komada na sat. Rotaciona etiketirka ETICAP (2004) nanosi samolepljive prednje i zadnje etikete na cilindrične čaše, obezbeđujući ravnomerno postavljanje i lepljenje.
Označavanje datuma, termalna kontrola i završno pakovanje
Videojet 1220 (2019) aplicira rok trajanja na svaki proizvod putem transportne trake. Pakerica sa vakumom koristi se za pakovanje pavlake i delova sira. Termoenergetski sistem obuhvata kotao na čvrsto gorivo 115–150 kW (2014) sa dve pumpe za prenos. Rezervoar za ledenu vodu (5.000 L, 2014) i rashladna jedinica (2018) očuvavaju temperaturnu stabilnost duž celokupne linije.
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Dobavljač
Napomena: Besplatno se registrujte ili prijavite, da biste pristupili svim informacijama.
Registrovan(a) od: 2021
Pošalji zahtev
Telefon & Faks
+39 344 0... oglasi
Ovi oglasi bi vas takođe mogli zanimati.
Mali oglas
Menslage
1.365 km
Speidel KSNUMKSL Braumeister + Rezervoari + KSNUMKSl brevhouse (KSNUMKS)
Speidel 200LSudhaus
Speidel 200LSudhaus
Mali oglas
Freising
864 km
Homogenizator
GEA Group Aktiengesellschaft
GEA Group Aktiengesellschaft
Mali oglas
Privalj
290 km
Proizvodnja mleka i mlečnih proizvoda
gea pasterizator
gea pasterizator
Mali oglas
Babenhausen
1.126 km
Hleb biljka
GBTOlympia
GBTOlympia
Mali oglas
Menslage
1.365 km
Slowbeer, Toscana MB 250 E + puna oprema brevhouse (2013)
Slowbeer, ToscanaSudhaus
Slowbeer, ToscanaSudhaus
Mali oglas
Menslage
1.365 km
RL RIZZOLIO 4-4-1SAV4-RLV4 iAo RLC1 punjač pritiska (2016)
RL RIZZOLIODruckfüller
RL RIZZOLIODruckfüller
Mali oglas
Krotoszyn
896 km
Mašina za punjenje i zaptivanje čaša
Food Dosing Packing MachinesPAK 5.0
Food Dosing Packing MachinesPAK 5.0
Mali oglas
Sigulda
1.486 km
Mašina za vađenje koštica iz šljiva
SIA Diapason
SIA Diapason
Mali oglas
Root
1.041 km
Homogeniseur visokog pritiska
NIRO SOAVINS 3110 / 90 HA
NIRO SOAVINS 3110 / 90 HA
Mali oglas
Bury St Edmunds
1.754 km
Tweedy Baker Perkins mikser - hleb
Tweedy Baker Perkins
Tweedy Baker Perkins
Vaš oglas je uspešno izbrisan
Došlo je do greške.































































































































































