Novi šaržni pasterizator 300 litaraDairy Machinery UK
BPT 300
Novi šaržni pasterizator 300 litara
Dairy Machinery UK
BPT 300
Godina proizvodnje
2025
Stanje
Polovno
Lokacija
Derby 

Prikaži slike
Prikaži kartu
Podaci o mašini
- Opis mašine:
- Novi šaržni pasterizator 300 litara
- Proizvođač:
- Dairy Machinery UK
- Model:
- BPT 300
- Godina proizvodnje:
- 2025
- Stanje:
- polovno
Cena i lokacija
- Lokacija:
- Derby, UK
Poziv
Prodaja mašina

Da li ste već oglasili svoju polovnu mašinu?
Prodajte preko Machineseeker bez provizije.
Više o prodaji mašina
Više o prodaji mašina
Detalji ponude
- ID spiska:
- A20246335
- Referentni br.:
- 5557905
- Poslednje ažuriranje:
- datum 09.10.2025
Opis
Novi serijski pasterizatori po meri na zahtev. Nudimo nove serijske pasterizatore za prehrambenu i pićarsku industriju. Naša serija BPT pogodna je za pasterizaciju mleka, smešu za sladoled, fermentaciju sladoleda, proizvodnju soseva, pivsku industriju itd.
Dkedexl N H Uspfx Agdeu
PRIMENE:
* Prerada mleka: Široko se koristi u mlečnoj industriji za pasterizaciju mleka i mlečnih proizvoda.
* Proizvodnja sira: Koristi se pre pravljenja sira radi sigurnosti proizvoda.
* Proizvodnja sladoleda: Pasterizuje osnovnu smešu pre finalne obrade u sladoled.
PREDNOSTI SERIJSKE PASTERIZACIJE:
* Ekonomičnost: Često povoljnija opcija od kontinuiranih pasterizatora za male i srednje proizvođače.
* Fleksibilnost: Pogodna za manje serije ili različite proizvode i recepte.
* Kontrola kvaliteta: Omogućava bolju kontrolu pasterizacionog procesa.
Kapacitet (litara): 300
Komandna tabla: Orman od nerđajućeg čelika, komandni elementi, termometar-kontroler, uključivanje/isključivanje mešalice, dijagram snimač;
Mogućnosti grejanja: Grejači, topla voda i para
Pasterizacija mleka: 68–75 °C
Maksimalne temperature: 95 °C
Opcije hlađenja: Priključak na ledomat i cirkulacija hladne vode kroz omotač; priključak na pločasti izmenjivač na izlazu;
Vreme grejanja: Između 30 min i 1 h za serije BPT100 do BPT500 sa grejačima; BPT600–BPT2000, grejanje toplom vodom ili parom;
Vreme hlađenja: 30 do 45 minuta, u zavisnosti od temperature hlađenja; pločasti izmenjivač standardno 30 minuta;
Struktura: Prohrom 316L i 304, trostruki omotač sa izolacijom;
Mešanje: Sporo mešanje sa dvostrukim osloncima na dve različite visine; mešanje velikom brzinom za sladoled;
Čišćenje: Kugla za prskanje iznutra za ravnomerno pranje cirkulacijom tople vode i hemikalija koje se koriste u prehrambenoj industriji;
Automatizacija: Nudimo punu automatizaciju naših serijskih pasterizatora, koja obuhvata ceo ciklus od grejanja do hlađenja. Dodatni troškovi za automatizaciju.
Otvori: Dva poklopca na preklop za lako čišćenje i inspekciju;
Izlaz proizvoda: DIN40–DIN50, polukonusni izlaz za potpuno pražnjenje proizvoda;
Upotreba: Pasterizacija mleka / smeša za sladoled / fermentacija sladoleda / sosevi itd.;
Rok isporuke: 5–8 nedelja od naručivanja. Tokom COVID-19 moguća kašnjenja.
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Dkedexl N H Uspfx Agdeu
PRIMENE:
* Prerada mleka: Široko se koristi u mlečnoj industriji za pasterizaciju mleka i mlečnih proizvoda.
* Proizvodnja sira: Koristi se pre pravljenja sira radi sigurnosti proizvoda.
* Proizvodnja sladoleda: Pasterizuje osnovnu smešu pre finalne obrade u sladoled.
PREDNOSTI SERIJSKE PASTERIZACIJE:
* Ekonomičnost: Često povoljnija opcija od kontinuiranih pasterizatora za male i srednje proizvođače.
* Fleksibilnost: Pogodna za manje serije ili različite proizvode i recepte.
* Kontrola kvaliteta: Omogućava bolju kontrolu pasterizacionog procesa.
Kapacitet (litara): 300
Komandna tabla: Orman od nerđajućeg čelika, komandni elementi, termometar-kontroler, uključivanje/isključivanje mešalice, dijagram snimač;
Mogućnosti grejanja: Grejači, topla voda i para
Pasterizacija mleka: 68–75 °C
Maksimalne temperature: 95 °C
Opcije hlađenja: Priključak na ledomat i cirkulacija hladne vode kroz omotač; priključak na pločasti izmenjivač na izlazu;
Vreme grejanja: Između 30 min i 1 h za serije BPT100 do BPT500 sa grejačima; BPT600–BPT2000, grejanje toplom vodom ili parom;
Vreme hlađenja: 30 do 45 minuta, u zavisnosti od temperature hlađenja; pločasti izmenjivač standardno 30 minuta;
Struktura: Prohrom 316L i 304, trostruki omotač sa izolacijom;
Mešanje: Sporo mešanje sa dvostrukim osloncima na dve različite visine; mešanje velikom brzinom za sladoled;
Čišćenje: Kugla za prskanje iznutra za ravnomerno pranje cirkulacijom tople vode i hemikalija koje se koriste u prehrambenoj industriji;
Automatizacija: Nudimo punu automatizaciju naših serijskih pasterizatora, koja obuhvata ceo ciklus od grejanja do hlađenja. Dodatni troškovi za automatizaciju.
Otvori: Dva poklopca na preklop za lako čišćenje i inspekciju;
Izlaz proizvoda: DIN40–DIN50, polukonusni izlaz za potpuno pražnjenje proizvoda;
Upotreba: Pasterizacija mleka / smeša za sladoled / fermentacija sladoleda / sosevi itd.;
Rok isporuke: 5–8 nedelja od naručivanja. Tokom COVID-19 moguća kašnjenja.
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Dobavljač
Napomena: Besplatno se registrujte ili prijavite, da biste pristupili svim informacijama.
Registrovan(a) od: 2017
Pošalji zahtev
Telefon & Faks
+44 1332 ... oglasi
Vaš oglas je uspešno izbrisan
Došlo je do greške.