Serbian
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Dutch Polish Russian Belarusian Ukrainian Estonian Turkish English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Greek Lithuanian Latvian Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto

Vodite posao bezbedno širom sveta

Višejezični uzorak kupoprodajnog ugovora za polovne mašine


Istraga, gledanje, kupovina. Ovo je brz i jednostavan način da kupite polovnu mašinu. Ali ne ide uvek sve tako glatko. Machineseeker je stoga sastavio model kupoprodajnog ugovora za kupce i prodavce. Pravni sporovi se tako mogu unapred izbeći.

Skriveni nedostaci, nedostaju kontrolni ormarići ili kontrolne jedinice. Sa kupoprodajnim ugovorom i kupac i prodavac igraju na sigurno. Najbolje od svega, ugovor o modelu ne samo da je dostupan na mnogim jezicima, već se može koristiti i dvojezično – ili na dva različita jezika. Nemački kupac i poljski prodavac sada mogu da koriste jedan ugovor kao osnovu. Ovo će olakšati posao širom sveta.

Vertrag
Ugovor o uzorku je dostupan na ovim jezicima i može se kombinovati po želji:
Preuzmite uzorak ugovora odmah kao PDF fajl:
Monolingvalni:
Dvojezični:

DAJTE NAM POVRATNE INFORMACIJE!

Machineseeker je zainteresovan za kontinuirani razvoj i unapređenje usluge! Dajte nam povratnu informaciju o nacrtu ugovora! Šta ti se ne dopada? Šta da dodamo ili promenimo?
Machineseeker.rs je zvanični sponzor:
POVRATNE INFORMACIJE
Uspešan: Izvršena radnja
Greška: Radnja nije mogla biti izvršena