Privatnosti

Odaberite kolačiće koje prihvatate na Machineseeker.rs. Detaljnije informacije o upotrebi kolačića i opisa možete pronaći u našem Privacy Policy. Tamo takođe možete da promenite postavke u bilo kom trenutku.

Funkcionalna

Funkcionalni kolačići su od suštinskog značaja za funkcionisanje našeg sajta. Preko njih možete, na primer.B kreirati nalog, prijaviti se ili zapamtiti mašine.

Analitika

Uz pomoć analitičkih kolačića bolje da razumemo kako korisnici vole da koriste Machineseeker.rs. To znači da možemo da optimizujemo naš web sajt, aplikacije i komunikaciju i ostanemo zanimljivi i relevantni. Vaša saglasnost pokriva sve stranice Grupe mašina i takođe uključuje obradu podataka izvan Evropskog ekonomskog prostora, gde možda ne postoji uporedivi nivo zaštite podataka, e.B. u SAD.

Marketing

Machineseeker.rs i naši partneri takođe koriste kolačiće trećih strana. Ovi kolačići se koriste za prikazivanje personalizovanog oglašavanja na drugim Veb lokacijama. Ovo oglašavanje se zasniva na vašem ponašanju pregledanja, na primer, mašinama koje ste videli. Tako ćete dobiti relevantnije oglašavanje.

Prihvati sve i nazad Sačuvaj selekciju i nazad